coolio

 

Vsak dan se z avtom odpravimo po opravkih -
vozimo se v službo, na fakulteto, po otroke v šolo, na izlete ...
Ali ne bi bilo super, če bi hkrati še zaslužili?
Pridruži se uporabnikom, ki so že začeli služiti. Tako preprosto. Coolio!

 

Coolio!

na slovenske ceste in mobilne naprave prinaša nov način oglaševanja.
Združujemo fizično in digitalno oglaševanje.

Kako postati Coolio! voznik

Coolio!

registriraj se

Z registracijo na naši spletni strani si korak bližje temu, dazačneš služiti z vožnjo. Uredi si profil in dodaj svoje vozilo - preko emaila te bomo obveščali o Coolio! akcijah in kampanjah.

izberi kampanijo

Ko tvoj profil ustreza kampanji, te o tem obvestimo. Na spletni strani boš preko svojega profila videl zate primerne kampanje, kdo je naročnik in kakšni so pogoji kampanje. Prijavi se na kampanjo, v kateri boš s ponosom širil sporočilo oglaševanega podjetja.

Coolio!
Coolio!

oblepimo ti avto

Ko prejmeš potrdilo o sprejemu v kampanjo, ti sporočimo termin in lokacijo oblepitve vozila. Poskrbimo, da je tvoje vozilo oblepljeno na strokoven način s strani profesionalne ekipe. Med tem ko ti oblepimo avto je čas, da ti odgovorimo na vsa morebitna vprašanja in te podrobno seznanimo z naročnikom kampanje.

služi z vožnjo

V oblepljenem vozilu odpelji iz Coolio! garaže in začni služiti z vožnjo. S tem trenutkom postaneš tudi ambasador/ka oglaševanega podjetja!

Coolio!
Coolio!

Coolio! voznik Peter K.Coolio!

S Coolio! sem sodeloval pri kampanji "Sreča je doma" podjetja AD Vita. V enem mesecu sem s tem zaslužil več kot 100 eur, kar se mi ne zdi malo za praktično nič dela. Komaj čakam, da bo na voljo nova kampanja!

coolio