coolio

Dosežite ciljno publiko z najbolj učinkovitim zunanjim oglaševanjem!

Z zavedanjem, da v eri učinkovitosti in merljivosti zunanje oglaševanje še ni bilo v zadostni meri podvrženo disrupciji, slednjo ustvarjamo mi. Našim naročnikom omogočamo segmentacijo in učinkovitost zunanjega oglaševanja, ki je edinstvena na trgu.

 

Postani Coolio! naročnik
 

Prijava za naročnike


Segmentirajte svoje zunanje oglase

Coolio!

regije in čas

Plačajte oglase le kjer in kadar jih najbolj cenite! S Coolio! ekipo definirajte lokacije po Sloveniji in časovna obdobja, kjer želite izpostavljenost svojih oglasov. To je učinkovitost zunanjega oglaševanja!

segmentacija voznikov

Izberite ambasadorje svojega podjetja! Iz baze več tisoč Coolio! voznikov izberite tiste, ki bodo najbolje predstavljali vaše podjetje. To je prvi korak k segmentaciji bodočih strank!

Coolio!
Coolio!

segmentacija vozil

Izberite kanvas svojih sporočil. Iz baze več tisoč Coolio! vozil sestavite svojo floto, ki bo najbolje predstavljala vaše podjetje.

Prednosti Coolio! oglaševanja

 
Coolio!

doseg ciljne skupine

Nagovorite vašo ciljno skupino! S pravim izborom svojih voznikov imate neposreden stik do vaših bodočih strank.

Coolio!

povečanje prodaje

Dosežite večjo prodajo preko segmentiranega zunanjega oglaševanja v ciljnih regijah, s komunikacijo z izbranimi vozniki in plačilom oglasnih kampanj z dobropisom pri vašem podjetju!

Coolio!

prepoznavnost blagovne znamke

Blagovna znamka, produkt ali storitev, ki jo Coolio! oglašujete, bo komunicirana s ciljno publiko.

Coolio!

statistika kampanje

Spremljajte učinke svoje kampanje! Preko Coolio! platforme imate uvid v premike svoje flote, njihov doseg in doseganje ciljev.

Coolio!

viralnost oglasov

Blagovno znamko, produkt ali storitev boste s Coolio! kampanjo komunicirali preko zunanjih medijev, ambasadorjev in digitalnih kanalov.

Coolio!

lojalnost blagovni znamki

Nagovorite bodoče stranke in jim s svojo ponudbo dokažite, da ste dolgoročni partner.

Odstopite iz sivega povprečja slovenskih cest!

V dobi digitalizacije Coolio! med fizične oglase prinaša interaktivnost, personalizacijo in učinkovitost. Imate priložnost, da odstopite od sivega povprečja slovenskih cest in ujamete poglede potencialnih strank.

Segmentacija voznikov naročniku omogoči, da ima poleg zunanjega oglaševanja tudi neposreden komunikacijski kanal z vozniki.

Naj vsak voznik postane ambasador vašega podjetja in vam pomaga pri pospešitvi prodaje!

Z vozniki lahko neposredno komunicirate preko Coolio! platforme, jih obveščate o akcijskih ponudbah in ugodnostih, katere bodo delili z vašo ciljno publiko.

Naj Coolio! oglasi in vozniki sporočajo zgodbo vašega podjetja.

Coolio!

Coolio!

Manca JerankoCoolio!

S Coolio! smo sodelovali s kampanjo Vita, kjer smo vključili 30 vozil in voznikov. Kampanja je bila uspešna in nam je pomagala pri ozaveščanju kupcev o novi storitvi in ponudbi našega podjetja.