Osnovni podatki

Kaj je Coolio?

Coolio! prinaša digitalne razsežnosti v fizično oglaševanje. Sistem, podprt z lastno tehnologijo, voznikom omogoča enostaven zaslužek, naročnikom pa nov način oglaševanja ter segmentirano pospeševanje prodaje. 

Koliko lahko zaslužim?

Zaslužek lahko variira od kampanje do kampanje, predvsem pa od tega kje in kdaj se voziš. Naročnik namreč plača oglase glede na čas in lokacijo kjer jih najbolj ceni. V dosedanjih kampanjah je povprečni zaslužek znašal 80 eur.

Ali moram biti lastnik avtomobila - kaj pa v primeru leasinga?

V primeru leasinga nas obvesti pred svojo prvo kampanjo in posredovali ti bomo dopis, ki ga pošlješ/odneseš na leasing hišo, da ti lahko odobrijo polepitev avtomobila.

Ali obstajajo omejitve pri prijavljenih avtomobilih?

Najbolj pomembno je, da avtomobil ni vidno poškodovan. Naročniki bodo za nekatere kampanje izbrali super športne avtomobile, za druge pa mozaik vseh avtomobilov - prijavi svoj avtomobil in potrudili se bomo, da postaneš Coolio! voznik.

Kaj pa, če imam več avtomobilov?

Vsak avtomobil je svoj oglasni prostor. Na podstrani "uredi profil" izberi možnost "registriraj vozilo" in lahko vneseš vsa svoja vozila.

1 - prijava

Prijavil sem se - kaj sedaj?

Ob prijavi ali kmalu po tem te bomo prosili, da dopolneš svoj Coolio! profil, saj ti bomo tako omogočili, da boš izbiral med tebi primernimi oglasnimi kampanjami. Preko spletne aplikacije boš lahko spremljal, katere kampanje so aktivne in katere od njih so primerne zate - med slednjimi si boš eno izbral, se s klikom nanjo prijavil in v kratkem izvedel, ali si bil izbran. Temu sledi poziv na oblepitev, vožnja in zaslužek.

Pri prijavi sem napisal povprečno kilometrino, saj avto kdaj stoji, drugič pa prevozim 200km/dan. Je to ok?

Seveda. Prvi vprašalnik ob prijavi je informativne narave in nam pomaga ustvariti sliko o tebi in tvoji vožnji - iščemo torej povprečno oceno kilometrov.

Mojega avtomobila ni med predlaganimi na spletni strani - kaj naj storim?

Opala, kakšno eksotiko pa voziš? Ob prijavi izberi eno od ponujenih znamk avtomobilov, nato pa nam piši na info@coolio.si, da ročno spremenimo tvoj avtomobil in ga dodamo na listo Coolio! vozil.

2 - izbira naročnika

Kako si izbereš primernega naročnika?

V kolikor imaš tako super avto, da si primeren/a za vrsto različnih kampanj, potem je odločitev tvoja; katera kreativa/oblepitev ti je bolj pri srcu, katero znamko bi z večjim veseljem vozil/a naokoli. Seveda so tu še drugi parametri, ki se bodo med kampanjami razlikovali - območje plačane vožnje, tarifa na prevožen kilometer, ipd. 

Kako dolgo se oglašuje naročnik - je to odvisno od naročnika ali od učinka kampanje?

Dolžina kampanje je povsem odvisna od želja naročnika. Lahko traja en mesec, ali celo leto. Vse je odvisno kaj želi naročnik s kampanjo doseči in kako bomo Coolio! vozniki le-to pripeljali na slovenske ceste.

Ali obstajajo prednostne liste, da izbiraš, za katere projekte oglašuješ?

Naročnik izbira svojo floto vozil, ki se najpogosteje vozijo v želenih regijah. V je kolikor tvoj avto po meri naročniku, ti pa se dnevno mudiš v regiji kjer naročnik želi oglaševati, boš na strani "kampanje" videl/a prihajajoče kampanje med katerimi boš lahko izbiral/a. 

Uporabnikom bomo ponudili čimveč svobode, da oglašujejo podjetja in produkte, v katere vrjamejo in so jim blizu.

 

3-oblepitev

Kdo mi oblepi avtomobil?

Oblepitev in odlepitev opravi Coolio! partnersko podjetje, ki se profesionalno ukvarja z izdelavo avto-nalepk in oblepitvijo vozil.

Kje mi oblepite avtomobil?

Prvo Coolio! partnersko podjetje, ki bo skrbelo za oblepitev vozil, je v Ljubljani. Hitro bomo ustvarili tudi vseslovensko mrežo, ki bo voznikom omogočila, da boste avtomobil oblepili čimbližje svojemu domu.

V nadaljevanju bomo oblepitve prilagajali glede na območje kampanje. Ne skrbi, za Coolio! voznike bo vedno dobro poskrbljeno.

Katere dele polepite, kako velike so nalepke, koliko dni ostanejo polepljeni?

Velikost nalepk, deli avtomobila, ki bodo oblepljeni, ter časovni razpon so odvisni od posamezne kampanje - vse informacije bodo bodočim voznikom dostopne že pred prijavo v posamezno kampanjo.

Ali v vsakem primeru odstranite nalepke?

Ob zaključku posamezne kampanje Coolio! voznik lahko nadaljuje z novo kampanjo ali pa si vzame Coolio! premor. V vsakem primeru bo organizirana profesionalna odlepitev nalepk z vozila. Pomembno je, da odlepitev izvede Coolio! partnersko podjetje, ki bo storitev izvedlo strokovno in s posebno skrbjo prav za vsako Coolio! vozilo.

Se mi lahko avto poškoduje?

Eno najpomembnejših vodil pri Coolio! poslovanju je kvaliteta storitve, za katero v tem primeru jamčijo Coolio! partnerska podjetja. Oblepitev ne škodi vozilu, temveč mu lahko koristi kot ščit pred zunanjimi pojavi. Vsa ravnanja z nalepkami pa morajo biti izvedena s strani Coolio! partnerskih podjetij, saj lahko le na ta način zagotovimo visoko raven storitve in varnost Coolio! vozil.